• Metal Rack, Storage Solutions,

  is een dynamisch bedrjif dat zich bezig houd met al uw vragen omtrent stockage in uw magazijn, opslag en archiefruimte. Metal Rack, storage solutions voorziet de klant een optimale oplossing voor al zijn problemen op gebied van ruimte en opslag. 

 • Onze producten

  Metal Rack, Storage solutions, beschikt over een ruim assortiment voor alle mogelijke situaties. Zo bieden we onder meer legbordstellingen, archiefstellingen, grootvakstellingen, palletsstellingen en draagarmstellingen aan, voor de meest uiteenlopende doeleinden. Als u de opslagcapaciteit binnen uw magazijn wilt vergroten verdubbelen we uw ruimte door platformen te plaatsen.

 • Offertes, levering en montages

  In onze offertes vind u alle antwoorden op uw vragen terug. Onze calculatie dienst zal na een juiste inschatting een gepaste offerte bezorgen. 

  Levering gebeurt op een zo kort mogelijke tijdspanne. Doordat we voor de meest courante producten met een grote stock zitten kunnen we kort op de bal spelen. 

  De montage wordt uitgevoerd op een professionele manier door onze eigen monteurs, met oog voor detail, veiligheid en kwaliteit.