Ontwerp

Metal Rack realiseert uw projecten op korte termijn. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken, die ons worden aangeboden door onze fabrikanten, komen we tot innoverende oplossingen. Iedere inrichting begint met een schets en eindigt met de meest rendabele en kwalitatieve oplossing.

Contacteer ons

Verkoop

Vraag bij ons een gepersonaliseerde offerte aan. Klantenbezoeken en gedetailleerde schetsen zijn altijd mogelijk. U kan ons bereiken via telefoon, mail of in onze winkel. Onze klantendienst staat door de week paraat voor uw vragen. De verkoop- en leveringsvoorwaarden kan u in onze offertes vinden.

Contacteer ons

Plaatsing

Alles begint met een vraag en eindigt met de plaatsing. Metal Rack heeft een eigen montageteam. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en staan nauw in contact met projectleiders, eigenaars en verantwoordelijken. Hierdoor kunnen onze monteurs snel anticiperen bij bepaalde omstandigheden doorheen het project.

Contacteer ons

Dienst na verkoop

Testimonials

Hoger niveau

Metal Rack wist ons magazijn duidelijk op een hoger niveau te tillen. De twijfel die we hadden over een indeling met rollenbanen werd onmiddellijk getackeld door het plaatsen van ’n proefopstelling.

Bij het voorontwerp voor de palletrekken werden meerdere varianten aangeboden met telkens een opsomming van de voordelen & de beperkingen. Het aankoopproces van meerdere voorontwerpen naar definitieve lay-out met gedetailleerde materialenlijst en bijhorende offerte was een vloeiende aaneenschakeling van vraag en antwoord.

Zowel de levering als de installatie verliep dag na dag volledig op schema en dit met ongeziene precisie en zorg door een enthousiast team dat prioriteit gaf aan veilig werken en hiermee ook een veilig geheel samenstelde, helemaal volgens plan.

Wij twijfelen geen moment bij wie we moeten zijn voor een uitbreiding.

Marc Neyens / Mireille nv

De ideale oplossing

Toen we in 2018 met de Bumaco-Group voor de zoveelste keer te klein zaten, kwamen we via een gemeenschappelijke klant bij Pascal van Metal Rack terecht.

Het was meteen duidelijk dat we een aantal dezelfde waarden deelden: werken met degelijke, duurzame materialen, een snelle reactiviteit, een competitieve mindset en nog ‘een-woord-is-een-woord’-mentaliteit. Dat we dan nog toevallig even lang bezig zijn als bedrijf, maakte het nog specialer.

Pascal dokterde samen met onze logistiek manager Steven Zutterman, de ideale oplossing uit voor de verdere uitbouw en optimalisatie van één van onze magazijnen. Ondertussen deden we nog een paar keer beroep op Metal Rack met hetzelfde aangename resultaat.

We kijken al uit naar de volgende uitdaging.

Roel Buelens / Bumaco