Dienst na verkoop

Testimonials

Hoger niveau

Metal Rack wist ons magazijn duidelijk op een hoger niveau te tillen.  De twijfel die we hadden over een indeling met rollenbanen werd onmiddellijk gecanceld door het plaatsen van ’n proefopstelling.

Bij het voorontwerp voor de palletrekken werden meerdere varianten aangeboden met telkens ’n opsomming van de voordelen & de beperkingen. Van meerdere voorontwerpen naar de definitieve lay-out met gedetailleerde materialenlijst en bijhorende offerte was een vloeiende aaneenschakeling van vraag en antwoord.

Zowel de levering als de installatie verliep dag na dag volledig op schema en dit met ongeziene precisie en zorg door een enthousiast team dat prioriteit gaf aan veilig werken en hiermee ook een veilig geheel samenstelde, helemaal volgens plan.

Wij twijfelen geen moment bij wie we moeten zijn voor een uitbreiding.

Marc Neyens / Mireille nv

De ideale oplossing

Toen we in 2018 met de Bumaco-Group voor de zoveelste keer te klein zaten, kwamen we via een gemeenschappelijke klant bij Pascal van Metal Rack terecht.

Het was meteen duidelijk dat we een aantal dezelfde waarden deelden: werken met degelijke, duurzame materialen, een snelle reactiviteit, een competitieve mindset en een woord is nog een woord mentaliteit. Dat we dan nog toevallig even lang bezig zijn als bedrijven maakte het nog specialer.

Pascal dokterde samen met onze logistiek manager Steven Zutterman, de ideale oplossing uit voor de verdere uitbouw en optimalisatie van één van onze magazijnen.Ondertussen deden we nog een paar keer beroep op Metal Rack met hetzelfde aangename resultaat…

We kijken al uit naar de volgende uitdaging.

Roel Buelens / Bumaco