Leer de nieuwe X-Store 2.0 kennen!

X-Store 2.0 past zowel in de omgeving van een magazijn of in productiehallen waar simpelweg een gebied moet worden afgebakend. Het installeren van deze afgezonderde stockagekooien kan nu veel gemakkelijker met het nieuwe systeem van X-Store 2.0. Bovendien kan er ook een dak-functie toegevoegd worden als optie.

Het gebruik van onze dak-functie in combinatie met onze standaard poorten en een passend slot geeft een uniek en veelzijdig product voor het opslagen van goederen.

Van bij het begin is het de bedoeling geweest om een product te ontwerpen dat heel gemakkelijk te monteren is. Deze keuze biedt ons een nieuwe manier om de panelen bevestigen aan de palen: simpel en snel te monteren maar nog sterk en flexibel.

X-Store 2.0 vervangt ons vorige product Flexistore. Ons doel is om altijd een kwaliteitsvol product te ontwerpen dat bovendien gemakkelijk is om te monteren en zeer functioneel is. We hebben de beste eigenschappen van onze bestaande producten gecombineerd met nieuwe waarden zoals sneller te installeren, flexibel en modulaire palen en panelen. De grootste veranderingen zijn vooral: de hogere graad van stabiliteit, veelzijdig, multifunctioneel, gemakkelijker en sneller om te installeren.

X-Store 2.0 is compatibel met onze standaard deur/poort-oplossingen en onze verschillende sloten die we gebruiken in combinatie met producten voor machinebeveiliging zoals X-Guard.

METAL RACK

Totaaloplossingen voor magazijn- en winkelinrichtingen met uitstekende service.

Bron: AR Racking